Vergaderhoeve

Wat is onze Vergaderhoeve?

Met enige trots durven we te beweren dat wij over de meest sfeervolle vergader locatie van Friesland beschikken. De vergaderhoeve is hier nog echt een hoeve! Een unieke sfeer op een ongebruikelijke plek, de beste ingrediënten voor een geslaagde bijeenkomst.

Beschikbare zalen:
  • Skybox: tot 30 personen
  • De Golle: tot 50 personen
  • De Ald Stal: tot 150 personen (alleen in de zomermaanden)
De zalen zijn standaard uitgerust met flip-over en beamerscherm en draadloos internet. De beamer kunt u ook bij ons huren. Deze zalen bieden een uitstekende mogelijkheid om, na een plenaire bijeenkomst. in kleine groepen workshops of inleidingen te organiseren in een carrousel. Laat u eens informeren over de mogelijkheden voor een meeting op deze unieke plek. Geef uw specifieke wensen aan via info@boerderijvierhuis.nl en wij maken met genoegen een arrangement op maat. Gratis parkeren en filevrij!!

Vergadertarieven

Zaalhuur € 75,= per dagdeel
Huur van alle drie zalen tegelijk € 175,=/dagdeel
Koffie met cake € 3,50 p.p.
Voor uitgebreide vergadersessies met aansluitend met lunch, diner of barbecue maken we offertes op maat en vervalt de zaalhuur.


Buffetlijst

Picknick: € 7,50
2 belegde broodjes, krentenbol, melk en een appel.

Lunch: €11,50
Diverse lekkere broodjes, krentenbol, suikerbrood, bruin- en wit brood, uitgebreide beleg buffet (zoetwaren, 3 soorten vlees en 2 soorten kaas. Melk, karnemelk, chocolademelk, koffie en thee. Fruit en als klap op de vuurpijl Soep van de boerin!!!
Voor € 2,= extra maken we de lunch extra luxe door een gehaktbal van Friesveenweidevlees.

Gourmet: €17,-
Naast het uitgebreide gourmetpakket met vlees van eigen boerderij, sausen, stokbrood en kruidenboter serveren wij de gourmet met paprika, uitjes, pannenkoekmix en een eitje.

Barbecue: €17,50
Hamburger, karbonade, saté, steak, speklap, shaslick, tartaar, lamskotelet, barbecueworst, . 3 soorten salades, 3 soorten koude saus, satésaus, stokbrood met kruidenboter.
Barbecue met Tjeukemeer arrangement € 21,= Een barbecue zoals bovenstaand, aangevuld met gerookte paling en snoekbaarsfilet. De vis wordt gevangen in het Tjeukemeer welke grenst aan ons bedrijf. De paling wordt in uw bijzijn gerookt.

Diner:
Op verzoek koken wij zelf een diner voor u. Dit doen wij op maat en zoals u dat wenst. Uiteraard met de producten van eigen boerderij. Prijs is afhankelijk van uw wensen. Vraag naar de mogelijkheden.

Nagerechtenbuffetten:
Samen met de collega’s van de Streekboer serveren we de heerlijkste nagerechten:
IJsbuffet: €4,75
Diverse soorten ijs mooi opgemaakt in buffetvorm.
Nagerechtenbuffet: €5,75
Diverse soorten ijs, vla, yoghurt, slagroom en allemaal zo van de boerderij

Prijzen zijn per persoon en gelden voor volwassen en kinderen vanaf 12 jaar. Kinderen van 4-12 jr betalen de helft, kinderen < 4 jr zijn gratis. Alle buffetten dienen vooraf te worden besproken. Voor diëten en vegetariërs worden aangepaste buffetten geregeld mits dit wordt doorgegeven door de organisatie.