HEADER

Voor reacties en bestellingen graag mailen naar info@friesveenweidevlees.nl of kijk op de website www.boerderijvierhuis.nl

De kerstperiode een tijd van gezelligheid, knus samen zijn en samen lekker eten. En of u dan groots wilt uitpakken of de juiste smaak in het kleine zoekt, Boerderij Vierhuis heeft voor iedereen de juiste smaak.

Gourmet

Dat is toch wel de echte kerstklassieker, samen gourmetten. Bij ons kunt u zelf de keuze maken welk vlees u wenst. Uiteraard maken we ook de gebruikelijke pakketten waarbij u een rijke assortiment van allerlei soorten vlees krijgt. Wij verwerken rund, kalf, lam, varken en kip in deze pakketten. Ook de aanvulling van paprika, uien of champignons zijn verkrijgbaar en alvast voorgesneden.

Culinair uitpakken met ovengerechten,

U wilt wel eens heel iets anders op tafel zetten?! Wellicht kunnen wij u helpen. zo hebben we procureur, picanha/staartstuk, ribeye, entrecote en lamsbout, allemaal heerlijke ovengerechten. Maar wat te denken van de malse cote a boeuff uit de oven of van de barbecue. Immers ook de barbecue wordt steeds populairder rondom de kerst. U kunt deze gerechten allemaal bestellen via het downloadformulier maar een beller is sneller en sommige delen zijn erg beperkt beschikbaar.

Wel lekker eten maar liefst met zo weinig mogelijk drukte.

Misschien is dat wel de juiste kerstgedachte en daarom hebben wij al enkele gerechten voor u klaargemaakt. We hebben ze gegaard dus even opwarmen en...Lekker ite! Al deze gerechten hebben we all enkele jaren rondom de kerst in ons assortiment en zijn altijd erg populair.

Kijk op onze kerstpagina van Boerderij Vierhuis en laat u verder inspireren of bestel eenvoudig via het formulier. Mailen, appen of bellen; het kan allemaal.

Veel succes en we horen graag van u!

Tot ziens op Boerderij Vierhuis!

Fam. van der Zee

Boerderij Vierhuis   -   Vierhuisterweg 29   -   8507CG Rohel   -   www.boerderijvierhuis.nl   -   tel: 0513-551418


FOOTER