HEADER

Voor reacties en bestellingen graag mailen naar info@friesveenweidevlees.nl of kijk op de website www.boerderijvierhuis.nl

De zomer is voorbij, de herfst is net als het laatste gedeelte van de zomer nat dus we hebben inmiddels het vee weer op stal. De laatste werkzaamheden in het veld moeten nog even gebeuren maar daar is nog ruimschoots tijd voor.

Kalfsvlees

Nieuw deze week is het kalfsvlees. We hebben heel mooi kalfsvlees binnen gekregen, puur grasgevoerd dus erg gezond. Er zijn nog twee wangen dus wie het eerst komt.... Daarnaast is er eigenlijk alles wat u wenst zoals sukade, lende, kalfshaas, stoofvlees, etc. Maar ook minder voor de hand liggende zaken zoals de kalftong, de lever en de staart. Kortom Kop-Staart koken ook bij het kalf. Het ligt nu vers in de koeling! En voor de minder grote keukenexperts hebben we nog heerlijke gepaneerde kalfsburgers liggen. Deze week zelfs als actie: 4 gratis kalfsburgers bij een besteding van € 50,= in de boerderijwinkel.

Wild

November is ook de periode van wild. Ons wild assortiment is niet bijzonder groot maar wel erg lekker. We willen dit jaat weer vooral de ganzen bij u aanbevelen. Hiervoor heeft Klaas Walburg een mooi nieuw product gemaakt. Een droge worst van gans met wat varkensvlees van eigen boerderij voor de nodige vettigheid in de worst.

Tot ziens op Boerderij Vierhuis!

Fam. van der Zee

Boerderij Vierhuis   -   Vierhuisterweg 29   -   8507CG Rohel   -   www.boerderijvierhuis.nl   -   tel: 0513-551418


FOOTER