HEADER

Voor reacties en bestellingen graag mailen naar info@friesveenweidevlees.nl of kijk op de website www.boerderijvierhuis.nl

Beste liefhebbers,

De herfst doet zijn intrede en dankzij het mooie weer van de afgelopen week loopt het vee nog gewoon buiten. Er is volop gras dus dat benutten we nog graag even en omdat het in het veld nog relatief droog is, is het vee rustig en tevreden.

Vorige week hebben we de laatste lammeren voor dit jaar geslacht. De andere ooilammeren zijn bij de ram gekomen zodat we volgend jaar weer volop aanwas hebben. Mocht u met de feestdagen in het verschiet graag een stukje lam op het menu willen zetten is het nu wellicht het moment om uw boodschappen te doen. We hebben nog enkele mooie racks en bouten liggen. Daarnaast zijn de koteletten en karbonades volop leverbaar. Wist u dat lam ook heerlijk zachte lamshaasjes heeft? Ook die zijn beschikbaar.

Mocht het weer binnenkort omslaan is het ook meteen snertweer. Wat is er lekkerder dan eigen gemaakte snert met varkenspoot en krabbetjes. Deze hebben we voor u beschikbaar. Ook een mergpijpje van rund hoort daarbij maakt het bouillonblokje overbodig.

Andere heerlijkheden en aanbiedingen;

Tenslotte; Komende week wordt er een rund uitgebeend en de week daarna enkele varkens dus mocht u culinaire plannen hebben laat ons dat dan even weten. Samen maken we er een feestje van!

Aangepaste winkeltijden voor de winterperiode;

 

Tot ziens op Boerderij Vierhuis!

Fam. van der Zee

Boerderij Vierhuis   -   Vierhuisterweg 29   -   8507CG Rohel   -   www.boerderijvierhuis.nl   -   tel: 0513-551418


FOOTER