HEADER

Voor reacties en bestellingen graag mailen naar info@friesveenweidevlees.nl of kijk op de website www.boerderijvierhuis.nl

Beste liefhebbers,

De herfst doet vroeg zijn intrede, hopelijk komt er nog een mooie nazomer achteraan. Nu moeten we het doen met overtollig water en wind. Maar het is dan wel weer lekker om mooie gerechten binnen te bereiken waarmee u het hele huis in de geur van uw stoofschotel of erwtensoep zet. Daar houden we graag rekening mee!

Nieuw deze week is geitenvlees. Soms hebben we daar vraag naar. Dit keer geen geiten van eigen boerderij maar wel mooi bevleesde geiten die we zelf gekeurd hebben. Hiervan hebben we diverse mooie producten zoals shoarma, bouten, poulet en een speciaal geprepareerde geitenburger.

Weet u het nog, die super zachte Coppa di Nonna die we in het vroege voorjaar in de winkel hadden. We hebben de coppa opnieuw laten maken. Die ligt weer klaar voor u in de winkel.

Aanbieding; het is tijd voor de herfstsmaken daarom bieden we een mooi stoofpakket aan; 1 Kg Riblap, 1 kg varkenslap en 3 rookworsten. Winkelprijs ruim € 30,= nu voor slechts € 27,50 of een volle spaarkaart.

Deze week vers varkensvlees waaronder een buik aan 1 stuk zodat we de speklappen op dikte voor u kunnen snijden of juist niet, gewoon lekker heel laten voor uw rookton of in de oven. Verder verse lappen, fricandeau, reuzel, krabben, etc.

En voor diegene die het echt snertweer vindt hebben we de varkenspoot klaar liggen.

Reden genoeg om weer even naar de boerderij te rijden!

Tot ziens op Boerderij Vierhuis!

Fam. van der Zee

Boerderij Vierhuis   -   Vierhuisterweg 29   -   8507CG Rohel   -   www.boerderijvierhuis.nl   -   tel: 0513-551418


FOOTER