HEADER

Voor reacties en bestellingen graag mailen naar info@friesveenweidevlees.nl of kijk op de website www.boerderijvierhuis.nl

Terwijl de zomer in volle gang is wordt het op de boerderij iets rustiger. De camping wordt nog behoorlijk bezocht maar de groepen voor familiedagen en bedrijfsfeesten zijn nu even met vakantie. Tijd om u als vaste liefhebber van ons vlees weer wat bij te praten en een mooie aanbieding te doen. Deze week is er volop vers rundvlees en volgende week is er lamsvlees en varkensvlees. Mocht u belangstelling hebben voor speciaal uitgesneden delen van dit vlees kunnen we dit aan Walburg doorgeven, vanaf donderdag 3 augustus is het dan beschikbaar.

Aanbiedingen bent u niet echt gewend van ons maar nu doen we er toch twee;

500 gram hacheevlees, gyros, magere lap, riblap, gehakt en entrecote plus 4 hamburgers dus bijna 3,5 kg mooi vers rundvlees voor slechts € 40,= (normale winkelwaarde € 45,=). Bent u in het bezit van een volle spaarkaart kost dit pakket slechts € 12,50. De spaaractie (per 10 euro aan boodschappen een stempel en bij 30 stempels een volle kaart) is weer volop in bedrijf. Hebt u geen spaarkaart, vraag er dan naar. Bij belangstelling graag even een mail of appje (06-30339366). We maken de pakketten niet op voorraad klaar.

Midzomer aanbieding; Ossenhaas normaal € 41,25 nu slechts € 35,= per kg.

We hebben momenteel een andere leverancier van kippenvlees. Kromhoekster kip uit Frieschepalen levert ons het kippenvlees. Dit betekent voor u dat er doorlopend kippenvlees beschikbaar is en dat we het flink goedkoper aan kunnen bieden. Kromhoekster kip is een collega leverancier van de Streekboer en heeft traag groeiend vlees wat gegarandeerd vrij is van o.a. Salamonella. In de winkel vertellen we graag meer over deze kip van vroeger maar kijk ook eens gerust op hun site. En wat nog belangrijkers is, laat ons weten wat u van deze filet of kippenpoot vindt.

Vanaf donderdagmiddag zijn we er weer, oant sjen bij Boerderij Vierhuis.

Tot ziens op Boerderij Vierhuis!

Fam. van der Zee

Boerderij Vierhuis   -   Vierhuisterweg 29   -   8507CG Rohel   -   www.boerderijvierhuis.nl   -   tel: 0513-551418


FOOTER