Boerderij Vierhuis, dat betekent genieten onder de Fryske loften, (h)eerlijk eten, ongedwongen gastvrijheid. Dat alles noemen we “Boer”gondisch genieten.

Basis van het geheel is de primaire productie, in ons geval productie van vlees volgens biologische werkwijze waarbij ingezet wordt op rijke biotoop en een natuurlijke leefomgeving van de dieren. Sinds 2011 verkopen wij met succes dit vlees onder de naam Fries Veenweidevlees in onze boerderijwinkel en via de Streekboer.

Sinds 2004 is de Aktiviteitenboerderij een mooie locatie voor het organiseren van een familiedag, bedrijfsfeest of verjaardag. Ongedwongen, gastvrij en culinair door de mooi combinatie met het vlees van eigen bedrijf. Door de drie verschillende zaaltjes bij de boerderij is er voor elke groepsgrootte en elke wens een mogelijkheid, denk daarbij ook eens aan Boerderij Vierhuis als vergaderhoeve en sinds 2016 zijn we tevens trouwlocatie.

Wilt u op een andere wijze de boerderij meemaken dan bent u van harte welkom op de camping. Met mooie plekken gesitueerd in het weiland langs het water is dit een heerlijke plek voor vissers, rustzoekers en/of fietsers. Zelf geen kampeermiddelen? Geen probleem, een telefoontje en uw eigen volledig ingerichte caravan staat voor u klaar.

Dus met recht durven wij te beweren wat we de meest dynamische boerderij van het Noorden zijn, immers de combinatie van onderdelen zijn eindeloos!

Nieuws

2017-03-24 08:50:18
Voor reacties en bestellingen graag mailen naar info@friesveenweidevlees.nl of kijk op de website www.boerderijvierhuis.nl Yes, het is vrijdag, lenteweer en de zomertijd begint bijna weer. Eind maart is toch altijd een beetje de periode dat het voorjaar echt begint op de boerderij. De stallen vullLees meer..

Vrijdagflits, liefhebbers voor een half of kwart varken?

2017-03-17 17:24:12
Voor reacties en bestellingen graag mailen naar info@boerderijvierhuis.nl Beste liefhebbers van Fries veenweidevlees, Zoals u weet proberen wij de voeding van de dieren steeds verder aan te passen naar onze wensen. Minder krachtvoer en meer enkelvoudige producten met een heldere herkomst. Met het rundvee hebben we al voor elkaar, de lammeren en dit jaar voor heLees meer..

Nieuwe look en verse kip

2017-03-09 23:03:02
Voor reacties en bestellingen graag mailen naar info@friesveenweidevlees.nl of kijk op de website www.boerderijvierhuis.nl Beste liefhebber van Fries veenweidevlees en Boerderij Vierhuis, Voor u ligt de geheel vernieuwde nieuwsbrief van Boerderij Vierhuis en Fries Veenweidevlees.Lees meer..

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!