Boerderij Vierhuis stopt.

Allereerst de beste wensen voor 2018, dat het maar weer een smaakvol en gezond jaar mag worden!

Aan het begin van het nieuwe jaar kunnen we u melden dat wij dit jaar een nieuwe uitdaging aan gaan. Dit betekent dat Boerderij Vierhuis stopt met haar activiteiten, het bedrijf is verkocht. De boerderijwinkel en de Aktiviteitenboerderij worden niet doorgezet door de nieuwe eigenaar. In de komende maanden denken we de overdracht van de boerderij te kunnen realiseren en hopen we eveneens ons nieuw bedrijf aan u te kunnen presenteren.

De komende week houden we opruiming van het vlees wat nog voorradig is. Woensdag is de boerderijwinkel gesloten. Vanaf donderdag zijn we op de normale tijden geopend en hanteren we een korting van 30% op alle artikelen. Zaterdag 6 januari is de laatste openingsdag. Onder het genot van een kopje koffie vertellen we graag wat meer over ons besluit en de uitdaging die we hopen aan te gaan.

Met een hartelijke groet

Steven en Klaziena van der ZeeBoerderij Vierhuis, dat betekent genieten onder de Fryske loften, (h)eerlijk eten, ongedwongen gastvrijheid. Dat alles noemen we “Boer”gondisch genieten.

Basis van het geheel is de primaire productie, in ons geval productie van vlees volgens biologische werkwijze waarbij ingezet wordt op rijke biotoop en een natuurlijke leefomgeving van de dieren. Sinds 2011 verkopen wij met succes dit vlees onder de naam Fries Veenweidevlees in onze boerderijwinkel en via de Streekboer.

Sinds 2004 is de Aktiviteitenboerderij een mooie locatie voor het organiseren van een familiedag, bedrijfsfeest of verjaardag. Ongedwongen, gastvrij en culinair door de mooi combinatie met het vlees van eigen bedrijf. Door de drie verschillende zaaltjes bij de boerderij is er voor elke groepsgrootte en elke wens een mogelijkheid, denk daarbij ook eens aan Boerderij Vierhuis als vergaderhoeve en sinds 2016 zijn we tevens trouwlocatie.

Wilt u op een andere wijze de boerderij meemaken dan bent u van harte welkom op de camping. Met mooie plekken gesitueerd in het weiland langs het water is dit een heerlijke plek voor vissers, rustzoekers en/of fietsers. Zelf geen kampeermiddelen? Geen probleem, een telefoontje en uw eigen volledig ingerichte caravan staat voor u klaar.

Dus met recht durven wij te beweren wat we de meest dynamische boerderij van het Noorden zijn, immers de combinatie van onderdelen zijn eindeloos!

Nieuws

Greidefestival Birds en Brass op Boerderij Vierhuis

2017-06-21 16:31:14
Voor reacties en bestellingen graag mailen naar info@friesveenweidevlees.nl of kijk op de website www.boerderijvierhuis.nl Komende zaterdag is onze boerderij het decor voor het eerste Greidefestival Birds & Brass. Muziek maken en muziek luisteren. Meedenken of juist omdenken en een beeLees meer..

koningsdag gesloten, in het weekend vers varkensvlees.

2017-04-26 17:05:24
Voor reacties en bestellingen graag mailen naar info@friesveenweidevlees.nl of kijk op de website www.boerderijvierhuis.nl Beste liefhebbers, Deze week kunnen we u weer vers varkensvlees leveren. we kunnen het nog verpakken zoals u wenst dus dat is een mooie kans! tevens hebben we weer nieuwe barbLees meer..

vers lamsvlees voor Pasen

2017-04-14 09:49:45
Voor reacties en bestellingen graag mailen naar info@friesveenweidevlees.nl of kijk op de website www.boerderijvierhuis.nl Een klassieke combinatie met Pasen; vers lamsvlees en asperges. De asperges kunnen wij u niet leveren maar het lamsvlees is inmiddels wel binnen! We hebben een beperkte voorraad aan racLees meer..

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!