Boerderij Vierhuis, dat betekent genieten onder de Fryske loften, (h)eerlijk eten, ongedwongen gastvrijheid. Dat alles noemen we “Boer”gondisch genieten.

Basis van het geheel is de primaire productie, in ons geval productie van vlees volgens biologische werkwijze waarbij ingezet wordt op rijke biotoop en een natuurlijke leefomgeving van de dieren. Sinds 2011 verkopen wij met succes dit vlees onder de naam Fries Veenweidevlees in onze boerderijwinkel en via de Streekboer.

Sinds 2004 is de Aktiviteitenboerderij een mooie locatie voor het organiseren van een familiedag, bedrijfsfeest of verjaardag. Ongedwongen, gastvrij en culinair door de mooi combinatie met het vlees van eigen bedrijf. Door de drie verschillende zaaltjes bij de boerderij is er voor elke groepsgrootte en elke wens een mogelijkheid, denk daarbij ook eens aan Boerderij Vierhuis als vergaderhoeve en sinds 2016 zijn we tevens trouwlocatie.

Wilt u op een andere wijze de boerderij meemaken dan bent u van harte welkom op de camping. Met mooie plekken gesitueerd in het weiland langs het water is dit een heerlijke plek voor vissers, rustzoekers en/of fietsers. Zelf geen kampeermiddelen? Geen probleem, een telefoontje en uw eigen volledig ingerichte caravan staat voor u klaar.

Dus met recht durven wij te beweren wat we de meest dynamische boerderij van het Noorden zijn, immers de combinatie van onderdelen zijn eindeloos!

Nieuws

vers lamsvlees voor Pasen

2017-04-14 09:49:45
Voor reacties en bestellingen graag mailen naar info@friesveenweidevlees.nl of kijk op de website www.boerderijvierhuis.nl Een klassieke combinatie met Pasen; vers lamsvlees en asperges. De asperges kunnen wij u niet leveren maar het lamsvlees is inmiddels wel binnen! We hebben een beperkte voorraad aan racLees meer..

Heerlijke Paasideeën en lamsvlees

2017-04-06 22:59:51
Voor reacties en bestellingen graag mailen naar info@friesveenweidevlees.nl of kijk op de website www.boerderijvierhuis.nl Geniet u ook zo van het heerlijke voorjaarsweer? Wij wel! de drukte is dan ook volop op de boerderij. Maar toch willen we u even op de hoogte brengen van de heerlijke ideeën die wiLees meer..

volop vers varkensvlees

2017-03-31 08:31:00
Voor reacties en bestellingen graag mailen naar info@friesveenweidevlees.nl of kijk op de website www.boerderijvierhuis.nl Volop vers varkensvlees, tijd voor een mooie aanbieding; Het aanbod van varkensvlees is momenteel wat groter dan gebruikelijk, daar kunt u van meeprofiteren. Alle varkensvleesLees meer..

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!