Boerderij Vierhuis, dat betekent genieten onder de Fryske loften, (h)eerlijk eten, ongedwongen gastvrijheid. Dat alles noemen we “Boer”gondisch genieten.

Basis van het geheel is de primaire productie, in ons geval productie van vlees volgens biologische werkwijze waarbij ingezet wordt op rijke biotoop en een natuurlijke leefomgeving van de dieren. Sinds 2011 verkopen wij met succes dit vlees onder de naam Fries Veenweidevlees in onze boerderijwinkel en via de Streekboer.

Sinds 2004 is de Aktiviteitenboerderij een mooie locatie voor het organiseren van een familiedag, bedrijfsfeest of verjaardag. Ongedwongen, gastvrij en culinair door de mooi combinatie met het vlees van eigen bedrijf. Door de drie verschillende zaaltjes bij de boerderij is er voor elke groepsgrootte en elke wens een mogelijkheid, denk daarbij ook eens aan Boerderij Vierhuis als vergaderhoeve en sinds 2016 zijn we tevens trouwlocatie.

Wilt u op een andere wijze de boerderij meemaken dan bent u van harte welkom op de camping. Met mooie plekken gesitueerd in het weiland langs het water is dit een heerlijke plek voor vissers, rustzoekers en/of fietsers. Zelf geen kampeermiddelen? Geen probleem, een telefoontje en uw eigen volledig ingerichte caravan staat voor u klaar.

Dus met recht durven wij te beweren wat we de meest dynamische boerderij van het Noorden zijn, immers de combinatie van onderdelen zijn eindeloos!

Nieuws

Voordelig vleespakket en Kip van Kromhoekster

2017-07-26 16:03:43
Voor reacties en bestellingen graag mailen naar info@friesveenweidevlees.nl of kijk op de website www.boerderijvierhuis.nl Terwijl de zomer in volle gang is wordt het op de boerderij iets rustiger. De camping wordt nog behoorlijk bezocht maar de groepen voor familiedagen en bedrijfsfeesten zijn nu even met Lees meer..

Greidefestival Birds en Brass op Boerderij Vierhuis

2017-06-21 16:31:14
Voor reacties en bestellingen graag mailen naar info@friesveenweidevlees.nl of kijk op de website www.boerderijvierhuis.nl Komende zaterdag is onze boerderij het decor voor het eerste Greidefestival Birds & Brass. Muziek maken en muziek luisteren. Meedenken of juist omdenken en een beeLees meer..

koningsdag gesloten, in het weekend vers varkensvlees.

2017-04-26 17:05:24
Voor reacties en bestellingen graag mailen naar info@friesveenweidevlees.nl of kijk op de website www.boerderijvierhuis.nl Beste liefhebbers, Deze week kunnen we u weer vers varkensvlees leveren. we kunnen het nog verpakken zoals u wenst dus dat is een mooie kans! tevens hebben we weer nieuwe barbLees meer..

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!