Onze Aktiviteitenboerderij

Een grote naam als het gaat om ongedwongen genieten. Sinds 2004 organiseren wij dagen voor de meest uiteenlopende groepen. Veel familiedagen en bedrijfsuitjes maar ook vergaderingen, vrijgezellenfeesten, seizoen afsluitingen van clubs of juist de opstart.

En ook minder voor de hand liggende evenementen kunnen wij voor u organiseren. We hebben ervaring in recepties, verjaardagen en sinds 2016 ook bruiloften waarbij de huwelijksvoltrekking in het weiland plaats vond.

Om de dag wat een gezellige invulling te geven hebben we diverse leuke aktiviteiten. Soms spellen met een knipoog (bikkelboercompetitie) en soms leerzaam (kookworkshops). Soms relaxed (sloepvaren) en soms inspannend (kano kickbiketoer). Soms rustig (workshop schilderen) en soms wat spannender (vlotbouwen) maar het belangrijkste is dat iedereen mee kan doen. Om u alvast wat prijsindicaties te geven hebben we al wat voorbeeld arrangementen gemaakt. Het zijn slechts voorbeelden, wij horen graag uw wensen en maken het liefst arrangementen die op maat gemaakt zijn voor uw uitje.