De Boerderij:

De boerderij is de basis van het geheel. Ooit in 1993 overgenomen als melkveehouderijbedrijf maar in 2011 is het roer om gegaan. De melkkoeien hebben het bedrijf verlaten en er is vleesvee voor in de plaats gekomen. Rundvee, varkens en schapen. Het vlees van deze dieren wordt verkocht in onze eigen boerderijwinkel, via De Streekboer of online in onze webshop.

Uiteraard is dit vlees ook de basis van het diner, de barbecue, gourmet of wat u ook maar wenst te eten op onze boerderij. Veelal voor u bereid door het gezin van de boerderij.

Een deel van ons vlees gaat tevens naar de horeca. Ook deze verkoop gaat rechtstreeks. De chefs komen daadwerkelijk op het erf om zich te laten voorlichten over onze werkwijze.

Wat onze werkwijze is leest u in dit gedeelte van de site. De visie, de drive achter natuurbeheer en de keuzes die gemaakt zijn. Wilt u dit horen uit de mond van de boer zelf, kies dan voor een excursie, volgens velen die u voorgingen niet alleen leuk maar vooral leerzaam en inspirerend.